پژوهشگران و صنعتگران گرامی

با اهداء سلام و احترام

با توجه به اینکه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی رکن اساسی پیشرفت و توسعه کشور را تشکیل می دهند و توسعه پایدار منوط به احداث صنایع انرژی زا و انرژی بر دوستدار محیط زیست اعم از هوا، آب و خاک می باشد، دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر  اقدام به برگزاری " اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس" با رویکرد انرژی و محیط زیست در تاریخ یکم اردیبهشت ماه سال 1395 نموده است. لذا از کلیه دانشگاهیان، پژوهشگران و صنعتگران عزیز جهت شرکت در این همایش و ارائه نتایج پژوهش های اصیل و ارزشمند خود دعوت بعمل می آید.

امید است با برگزاری این همایش و گردآمدن نخبگان صنعت و دانشگاه و تضارب آرای ایشان در جهت حصول دیدگاه‌ها و نگرش‌های مشترک، بتوان گامی هر چند کوچک در راستای ایجاد توسعه پایدار و فراهم نمودن بستری مناسب جهت استقرار صنایع حامی و دوستدار محیط زیست برداشت.